150 jaar vertrouwd in electro en installatie

150 jaar vertrouwd in electro en installatie

  • siemens.png
  • loewe.png
  • miele.png
  • 002.png
  • bose.png
  • 001.png

Jubileum actie

Bij aankoop van een Siemens koelvries combinatie nu tot € 100,- cash back van Siemens + GRATIS BBQ pakket van Pennings Vee en Vlees BV ter waarde van € 40,- !

Blumer actie juli

LG OLED TV

 13777808901

De nieuwste LG OLED TV met het curved design is bij ons in de winkel te bewonderen.

Een tv met een perfecte kijkhoek, oneindig contrast, volledig haarscherp en kraakhelder beeld en een breder kleurenpalet dan ooit tevoren; de toekomst van de televisie is nu een realiteit. Met de nieuwste OLED technologie is TV kijken nu nog realistischer dan voorheen.

link

 

Miele Innovation Centre

Blumer is officieel Miele Innovation Centre waarbij alles draait om de beleving van Miele en haar producten. Bij Blumer staan bijna alle huishoudelijke apparaten en inbouwapparaten tentoongesteld binnen de was-, woon- en kookwereld van Miele. Dit ruime aanbod van de laatste trends, kleuren en designs, geeft u een prachtige gelegenheid om inspiratie op te doen voor thuis.

 

Loewe dealer

Blumer is officieel Loewe dealer.
Overweldigend op het eerste gezicht. Een kunstwerk middenin de ruimte. Pure, heldere vormen met een adembenemend slank silhouet. Loewe betovert niet alleen van buiten maar maakt ook indruk met zijn innovatieve innerlijk. Met features die technische mogelijkheden en zinvolle functionaliteit op volmaakte wijze combineren. Nieuwsgierig geworden? kom naar de showroom voor een demonstratie.