150 jaar vertrouwd in electro en installatie

150 jaar vertrouwd in electro en installatie

 • bose.png
 • miele.png
 • siemens.png
 • 001.png
 • 002.png
 • loewe.png

Assortiment

Blumer Electro staat voor goede merken met uitstekende garanties. In onze ruime winkel vindt u alles op audiovisueel en technisch kleinhuishoudelijk gebied, inclusief accessoires. Bijzonder in de showroom is de complete entertainmentruimte van BOSE®. Hier staan alle systemen van dit bijzondere kwaliteitsmerk opgesteld. U kunt naar hartenlust luisteren naar de meest zuivere klanken en genieten van de scherpste beeldkwaliteit, die de home entertainment systemen voortbrengen.

Audiovisueel

Wij verkopen niet alleen producten, wij geven u ook uitgebreide informatie. Bijvoorbeeld over ontwikkelingen op het gebied van digitale televisie en DVD recorders. Of over wat de beste kijkafstand is bij een LCD scherm. En hoe u altijd kunt genieten van de beste digitale kwaliteit met een schotel / schotelontvanger. Zowel voor radio en televisie! Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Ons assortiment: televisies (ook een ruime sortering plasma en lcd), home cinema systemen, DVD recorders, DVD spelers, audiosystemen, etc.

Onze merken: Loewe, Philips, Samsung, Sony, Denon, Bose, Panasonic, etc.

.

MRJ fotografie copyright  RMJ1966

MRJ fotografie copyright  RMJ2037

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groot huishoudelijk (witgoed)

Onze groot huishoudelijke artikelen leveren wij uit voorraad. Wij zijn specialist in inbouwapparatuur, zowel nieuw als vervangend. Naast volledig geïntegreerde inbouw is het ook mogelijk te kiezen voor halfinbouw of onderbouw. We tonen u de mogelijkheden in onze winkel.

Ons assortiment: wasmachines, wasdrogers, koelkasten, vrieskasten, vaatwassystemen, magnetrons, etc.

Onze merken: Miele, Siemens, AEG, Zanussi, Liebherr, Atag, Etna, Pelgrim etc.

/

MRJ fotografie copyright  RMJ2055

 

 

 

 

 

 

 

  

-

MRJ fotografie copyright  RMJ2083

Klein huishoudelijk

Ook ons assortiment klein huishoudelijke artikelen is ruim. We bieden degelijke basisproducten, maar ook luxe designvarianten. U kunt bij ons terecht voor keukenmachines, mixers, oventjes, grill- en tosti-ijzers, gourmetstellen, stofzuigers, etc.

En natuurlijk hebben wij vele accessoires op voorraad, zoals stofzuigerzakken, batterijen, videobanden, recordable CD’s en DVD’s, Afstandsbedieningen, Scart- en andere aansluitkabels, installatiemateriaal, verlichting (spaarlampen), etc.

Inbouw

In de showroom in Gendringen treft u een uitgebreid overzicht van diverse inbouwapparatuur. Denk hierbij aan vaatwassers, koelkasten, kookplaten, afzuigkappen, ovens, magnetrons, etc. Is het niet lonend uw huidige apparatuur te repararen? Dan kunnen wij deze uiteraard vervangen. We komen daarvoor eerst bij ui thuis langs om de situatie te inventariseren en geven u daarna advies op maat.

Onze merken: o.a. Miele, Siemens, Liebherr, Atag, Etna en Pelgrim.

`

MRJ fotografie copyright  RMJ2047