150 jaar vertrouwd in electro en installatie

150 jaar vertrouwd in electro en installatie

 • dak.png
 • cv.png
 • slider2.png
 • vloerverwarming.png
 • electra.png
 • sanitair.png
 • radiator.png
 • slider3.png
 • slider1.png
 • slider0.png
 • ambassadeur.png
 • grohe.png

Over Blumer

Al 150 jaar is Blumer een bekende naam in het Achterhoekse Gendringen: alweer de vijfde generatie staat inmiddels aan het roer van het familiebedrijf dat ooit begon als smidse. Op de groei verhuisde het bedrijf steeds naar een groter perceel in dezelfde straat. Nu, 150 jaar na de oprichting is het dienstenpakket en assortiment weliswaar geheel veranderd, maar de ouderwetse dienstverlenging van vroeger is gebleven. Daarom draagt Blumer ook graag het volgende uit: Blumer Gendringen, vertrouwd in installatie en electro.

Van generatie op generatie werd binnen de bedrijfsvoering dezelfde visie overgedragen: zorg dat je klant tevreden de winkel verlaat. Het is helder en waar: uitsluitend een dergelijke werkwijze kan er toe leiden dat een bedrijf anderhalve eeuw van lief en leed, een verscheurende oorlog (in de nadagen van de oorlog – 1945 - werd de smidse totaal vernield tijdens een bombardement) en diverse crises overleeft. De huidige ondernemers kunnen hier van harte over meepraten. Ook zij hangen deze visie aan en brengen de gedachte over aan hun medewerkers.

Installatie

Blumer Installatie kent een lange geschiedenis. Door de jaren heen heeft het familiebedrijf een significante groei doorgemaakt. Niet alleen als het gaat om de bedrijfsgrootte, maar zeker ook op het gebied van het assortiment en de dienstverlening. Waar vroeger met name het loodgieterwerk de boventoon voerde, heeft Blumer Installatie tegenwoordig alles in huis op het gebied van hoog rendement CV ketels. Ervaren vakmensen adviseren u over de juiste ketel in uw woonsituatie en zorgen voor installatie op veilige en verantwoorde wijze.
Uiteraard is de liefde voor het loodgietervak gebleven. Maar ook de levering van smaakvol en duurzaam sanitair, kranen en badkameraccessoires én de plaatsing van complete badkamers zijn belangrijke taken van de moderne installateur.

In de afgelopen decennia is de wereld veranderd. Energiebesparing is in sneltreinvaart belangrijker geworden. De kennis van de medewerkers van Blumer is hierop afgepast. Scholing, leren in de praktijk en de verantwoordelijkheid voor een leefbare toekomst staan bij Blumer Installatie hoog in het vaandel.

Wat niet veranderd is, door de jaren heen, is de belangrijke hoge graad van serviceverlening. Wanneer u de keuze heeft gemaakt voor inschakelen van een installateur, is dit in veel gevallen met een reden. Denk aan huishoudelijk ongemak zoals lekkage, verstopping of bijvoorbeeld het uitvallen van de verwarming. Blumer Installatie heeft een uitstekende naam opgebouwd op het gebied van stiptheid en oplossend denkvermogen. Stelt u ze gerust op de proef!

Hofleverancier

Blumer mag het predicaat 'hofleverancier' voeren. Die titel en het en het bijbehorende wapenschild zijn bestemd voor kleine en middelgrote bedrijven met een regionale uitstraling, die minstens honderd jaar bestaan en een onberispelijke reputatie hebben. In Nederland hebben slechts zon kleine 400 bedrijven dit voorrecht, dus Blumer draagt het predicaat met trots.

112pixels2r zelf