Blumer Installatie gaat alleen verder per 1 augustus

18-04-2019

Er gaat iets veranderen bij Blumer in Gendringen. Om onze groeiambitie met Blumer Installatie te kunnen realiseren moeten we keuzes maken. De energietransitie en de verduurzaming in de techniek geven nieuwe impulsen aan ons installatiebedrijf. Om die reden gaan wij de winkel van Blumer Electro in Gendringen sluiten.

Vanuit onze betrokkenheid bij Gendringen en de volledigheid van het winkelaanbod is dat geen gemakkelijke beslissing geweest. Aan de andere kant merken wij ook dat er bij het winkelend publiek steeds minder behoefte is aan een fysieke winkel op het gebied van consumentenelektronica. Dat maakt het voor ons de enige juiste beslissing, om zo onze aandacht volledig te kunnen geven aan de kansen voor ons installatiebedrijf.

Blumer blijft in Gendringen en blijft gewoon open: op het moment dat we op 1 augustus de electrozaak (Grotestraat 47) sluiten, gaat de winkeldeur van het installatiebedrijf (Grotestraat 49) weer open. Het vertrouwen dat we in ons 160-jarig bestaan van u hebben gekregen, blijven we waarmaken.

De komende periode zullen we aan de Grotestraat 47 beginnen met een opruiming en gaan bijna al onze producten in de uitverkoop. Na 1 augustus wordt de verkoop en service voortgezet door onze huidige monteur Martin Wildenbeest onder de naam Rowi Reparatie Dinxperlo (06-457 921 25). Ook alle lopende garantieverplichtingen worden overgenomen door Rowi Reparatie.

Heeft u nog vragen? Bel ons gerust op (0315) 68 32 77 of  (0315) 68 14 73.