Electro

Blumer electro levert goede producten. Voor ons is dat vanzelfsprekend. Maar advies vooraf en service vinden we net zo belangrijk. We nemen de tijd voor u. Naast een ruim en met zorg geselecteerd A-merkenpakket staan wij ook garant voor de service die u mag verwachten van een speciaalzaak. We bezorgen niet alleen, we sluiten de nieuwe apparatuur ook graag voor u aan. En leggen dan meteen uit hoe alles werkt.

Huishouden en persoonlijke verzorging

U vindt bij Blumer electro alles wat u nodig heeft om het leven in huis en in de keuken aangenamer en eenvoudiger te maken. Huishoudelijke apparatuur, keukenmachines en de apparaten die u in de badkamer gebruikt om uzelf te verzorgen.

Beeld en geluid

Welke televisie het best past bij u en uw woon- of slaapkamer, is van veel zaken afhankelijk. Wij geven u het advies dat helpt om tot de optimale keuze te komen. Ook als het gaat om een tablet of een nieuwe, draadloze geluidsinstallatie.

Wassen en drogen

Het is belangrijk dat een nieuwe wasmachine of wasdroger past bij uw budget en gezinssituatie. We luisteren naar uw verhaal en aan de hand daarvan vinden we in ons ruime assortiment altijd een product dat helemaal aan uw wensen voldoet.

Koelen en vriezen

Koelkasten en diepvriezen zijn er in vele soorten en maten. Onze specialisten stellen de juiste vragen en komen vervolgens met een advies waarmee u uw eigen keuze kunt maken. We hebben zowel losse modellen als inbouwmogelijkheden.

Reparatie

In veel gevallen is het niet direct nodig uw apparatuur te vervangen en kunt u volstaan met reparatie. Blumer electro heeft een eigen reparatieafdeling en onze technische dienst komt bij u aan huis om de problemen direct te verhelpen.

Keuken- en inbouwapparatuur

Blumer electro is gespecialiseerd in inbouwapparatuur. Dat kunnen in de keuken ovens, magnetrons en kookplaten zijn, koelkasten en vaatwasmachines of wasmachines. In onze winkel kunnen we u alle mogelijkheden laten zien.

Exclusieve partner

Blumer kan alle gewenste merken leveren. We zijn bovendien exclusieve partner van Loewe (televisies) en fungeren als Miele Innovation Centre (als een van de tien door Miele geselecteerde vakspecialisten in Nederland). In onze showroom geven we graag een demonstratie.

Contact