Beeld en geluid

In onze winkel vindt u een ruime keus aan beeldschermen: de grootste televisies waarmee u uw eigen thuisbioscoop creëert, kleinere tv’s voor op de slaapkamer, maar ook een monitor voor uw computer of een handzame tablet. Op het gebied van geluid komt u eveneens aan uw trekken: luidsprekers die we voor u kunnen aansluiten op uw bestaande installatie of draadloze audio via streamingdiensten.

Beeld

De gemiddelde Nederlander kijkt dagelijks ruim twee uur televisie. Naast het gebruik van internet en sociale media neemt de tv nog altijd een aanzienlijk deel van onze vrije tijd in beslag. Het is dan ook belangrijk de juiste keus te maken. In onze showroom staan en hangen diverse modellen beeldschermen van verschillende merken. Er zijn talloze maten, variërend van kleine televisies voor in de slaapkamer tot bijna kamerbrede schermen. Een smart-tv biedt daarbij de mogelijkheid om met het internet te verbinden en gebruik te maken van online diensten als Uitzending Gemist, Netflix, films huren, het weerbericht kijken of sociale netwerken volgen.

Geluid

Ontwerpers van luidsprekers weten dat geluid in belangrijke mate bijdraagt aan de echte bioscoopervaring. Een speakerset met een surroundsysteem zorgt ervoor dat u zichzelf letterlijk in de film waant. Deze systemen worden continu verder vernieuwd en verbeterd. Blumer volgt deze ontwikkelingen op de voet, u kunt bij ons dus altijd terecht voor de meest recente technieken en producten.

Draadloze audio

Uw woonkamer (en alle andere vertrekken in huis) kan niet alleen fungeren als bioscoop, maar ook als uw eigen concertzaal. Het maakt niet uit vanaf welk apparaat uw muziek komt, het is op veel verschillende manieren mogelijk het geluid draadloos en in topkwaliteit over te brengen naar de luidsprekers. Met streamingdiensten als Spotify zet u uw eigen favoriete muziek op, via digitale radio (Digital Audio Broadcasting, DAB+) kunt u kiezen voor de radiozender van uw voorkeur. Zo kunt u op een moderne manier ‘ouderwets’ luisteren.

Assortiment

Blumer staat voor goede merken met uitstekende garanties. Wij streven ernaar om producten in ons assortiment op te nemen die kwalitatief goed zijn. Niet alleen producten die langer meegaan, maar ook producten die prettig werken en een beter resultaat geven. Die, kortom, iets extra’s bieden. Maar natuurlijk kunnen we naast het assortiment in onze winkel leveren wat u wenst. Wij geven u altijd een advies dat op maat is. Dat is een van de redenen dat wij persoonlijk contact zo belangrijk vinden.

Contact