Exclusieve partner

Blumer fungeert als exclusieve partner van verschillende topmerken. Op het gebied van installatie geldt dit voor bijvoorbeeld ATAG en Quooker, aan de kant van de electro gaat het om onder meer Miele en Loewe. We kunnen niet alleen leveren uit het volledige assortiment van deze partners, maar kunnen in onze winkel ook demonstraties geven van hun producten: thermostaten en klimaatsystemen van Honeywell, de cv-ketels van ATAG en de kokendwaterkraan van Quooker, de televisies van Loewe en ons speciale Miele Innovation Centre (een van de tien in Nederland).

Loewe

De producten van Loewe kenmerken zich door de combinatie van high-tech, design, kwaliteit en bedieningsgemak. Ze worden gekarakteriseerd door fraaie, precieze en elegante vormen. In onze winkel kunt u dit met eigen ogen en oren ervaren.

https://www.loewe.tv/be-nl

Miele

In onze showroom in Gendringen vindt u een Miele Innovation Centre (MIC), een van de tien die er in Nederland zijn. Een MIC is een zeer speciale en bijzondere Miele-opstelling bij een door Miele geselecteerde vakspecialist: een prachtige presentatie van het brede Miele-assortiment met altijd de allerlaatste productinnovaties.

https://www.miele.nl/

https://www.mieleinnovationcentre.nl/overlay/template/