Huishouden en verzorging

Blumer electro levert alle producten die u kunnen helpen het leven in huis en in de keuken aangenamer en eenvoudiger te maken. Ook hebben we de producten die ervoor zorgen dat u er zelf goed en verzorgd uitziet en verkopen we tal van accessoires. In alle gevallen bieden we zowel degelijke basisproducten als luxe designvarianten.

Voor het huishouden zijn er stofzuigers, kruimelzuigers (voor het lichte werk) en strijkijzers. Naar aanleiding van bijvoorbeeld uw vloer of garderobe geven we u een advies over de verschillende opties. Zo ligt het aan uw situatie en voorkeur of een stofzuiger met een papieren stofzak of met een stofreservoir de beste keus is, of juist een handstofzuiger. Met een stoomstrijkijzer krijgt u uw wasgoed eenvoudig kreukvrij, terwijl een droogstrijkijzer compact en voordelig is. We kunnen u uitgebreid informeren over de mogelijkheden.

Blumer heeft daarnaast keukenapparatuur in alle denkbare formaten. Complete fornuizen, losse kookplaten, magnetrons en ovens (klein en groot), maar ook grill- en tosti-ijzers, koffiezetapparaten, mixers en andere keukenmachines.

Ook voor producten op het gebied van persoonlijke verzorging kunt u bij ons terecht, zowel dames als heren. Haar-, mond- en lichaamsverzorging, voor uw gezondheid of voor ontspanning en alles voor uw baby, zoals flessenwarmers en babyfoons.

Bijbehorende onderdelen accessoires en losse producten zijn uiteraard eveneens verkrijgbaar. Lampen, batterijen, diverse aansluitkabels, installatiemateriaal, mesjes voor uw scheerapparaat, stofzuigerzakken; we hebben het voor u in huis.

Assortiment

Blumer staat voor goede merken met uitstekende garanties. Wij streven ernaar om producten in ons assortiment op te nemen die kwalitatief goed zijn. Niet alleen producten die langer meegaan, maar ook producten die prettig werken en een beter resultaat geven. Die, kortom, iets extra’s bieden. Maar natuurlijk kunnen we naast het assortiment in onze winkel leveren wat u wenst. Wij geven u altijd een advies dat op maat is. Dat is een van de redenen dat wij persoonlijk contact zo belangrijk vinden.

Contact