Koelen en vriezen

Er zijn vele soorten en maten koelkasten en diepvriezen. Het kiezen van het juiste model is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen. Het is raadzaam om uw keuze niet alleen te baseren op de aanschafprijs: let bijvoorbeeld ook op de energieklasse. Een zuinig apparaat is niet alleen goed voor het milieu, maar kan door een lagere energierekening ook voor uzelf voordelig uitpakken.

We voorzien u in onze winkel in ieder geval van een persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie. Studenten op kamers hebben mogelijk al genoeg aan een klein tafelmodel. Wie eens in de zoveel tijd boodschappen in het groot doet, zou een grote ‘Amerikaanse’ koelkast kunnen overwegen met volop ruimte voor het bewaren van uw levensmiddelen. Handig in het gebruik zijn koel-vriescombinaties en ook een aparte vrieskast of vrieskist is een slimme optie voor wie veel voorraad in huis wil hebben.

Voor inbouwmogelijkheden kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Onze specialisten zorgen voor de juiste keuze in de winkel en een probleemloze installatie bij u thuis.

Assortiment

Blumer staat voor goede merken met uitstekende garanties. Wij streven ernaar om producten in ons assortiment op te nemen die kwalitatief goed zijn. Niet alleen producten die langer meegaan, maar ook producten die prettig werken en een beter resultaat geven. Die, kortom, iets extra’s bieden. Maar natuurlijk kunnen we naast het assortiment in onze winkel leveren wat u wenst. Wij geven u altijd een advies dat op maat is. Dat is een van de redenen dat wij persoonlijk contact zo belangrijk vinden.

Contact