Wassen en drogen

Op het gebied van wasmachines en wasdrogers is deskundig advies van het grootste belang. Het aantal verschillende modellen en categorieën is immers ontzettend, waardoor de kans bestaat dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Bij de juiste keuze hangt veel af van uw budget en uw gezinssituatie. Wij geven u advies op maat.

Het maakt natuurlijk een groot verschil of u met een groot gezin meerdere wasbeurten per week of zelfs per dag wilt kunnen draaien, of dat u als eenpersoonshuishouden voldoende hebt aan een veel lagere frequentie. Daarnaast bent u gebonden aan de beschikbare ruimte bij u thuis. Als er bijvoorbeeld geen plaats is voor zowel een wasmachine als een wasdroger, kan een was-droogcombinatie uitkomst bieden.

Ook de energieklasse speelt een grote rol: een energiezuinige wasautomaat kan hogere aanschafkosten met zich meebrengen, maar zichzelf door lager energieverbruik binnen afzienbare tijd terugverdienen. Wij blijven bovendien up-to-date als het gaat om de nieuwste technologieën en kunnen u hierover informeren. Samen kijken we naar wat voor u de beste oplossing is.

Assortiment

Blumer staat voor goede merken met uitstekende garanties. Wij streven ernaar om producten in ons assortiment op te nemen die kwalitatief goed zijn. Niet alleen producten die langer meegaan, maar ook producten die prettig werken en een beter resultaat geven. Die, kortom, iets extra’s bieden. Maar natuurlijk kunnen we naast het assortiment in onze winkel leveren wat u wenst. Wij geven u altijd een advies dat op maat is. Dat is een van de redenen dat wij persoonlijk contact zo belangrijk vinden.

Contact