Achterhoek Service B.V.

13-01-2022

Vier Achterhoekse spelers uit de Installatietechniek bundelen hun krachten in:

 

Achterhoek Service | storing & onderhoud

 

Samenwerken ipv concurreren. De klant voorop stellen. Dat is precies wat Blumer uit Gendringen, van Haaster uit Ulft, Hendriksen uit Terborg en Gotink uit Hengelo Gld dachten. 

In de conservatieve installatiebranche is het een gedurfde keuze om niet de concurrentie, maar juist de samenwerking aan te gaan. Maar in het belang van de klant kiezen zij ervoor om hun krachten te bundelen. 

Aan de keukentafel bij Blumer Installatie in Gendringen zijn de eigenaren van de vier gerenommeerde Installatiebedrijven uit de Achterhoek het gesprek met elkaar aangegaan. Alle vier hebben zij service, vakmanschap en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. 

Het is algemeen bekend dat er een schaarste is in personeel in de installatiebranche. Met name de vacatures ‘Servicetechnicus’ of ‘Onderhoudsmonteur’ zijn ontzettend moeilijk in te vullen. 

‘Daar kunnen en mogen onze klanten geen hinder van ondervinden. Daarom kiezen we ervoor om om onze krachten te bundelen. We starten Achterhoek Service en werken samen, in het belang van onze klanten!’ Aldus Tom Robben; (samen met Sjoerd Robben) eigenaar van Blumer Installatie uit Gendringen.

Voor onderhoud en storingen van CV ketels, kranen, wandcontactdozen, etc. zijn Achterhoekers welkom bij Achterhoek Service. www.achterhoekservice.nl |      088-0315000    | info@achterhoekservice.nl