Gas, water, riool en elektra

De installateurs van Blumer verstaan nog het vak zoals dat ‘vroeger’ werd uitgevoerd. Hebt u last van lekkage of een defect, dan lossen we dit probleem voor u op. We hebben veel ervaring met de aanleg en onderhoud van sanitair, verwarmingsinstallaties, elektra, waterleidingen en riolering. Vandaag de dag komt bij loodgieterswerk ook steeds meer technologie en elektronica kijken; op dit vlak blijft Blumer eveneens up-to-date.

Keukenboiler-kokendwaterkraan

Als het lang duurt voordat u warm water hebt, dan kan een keukenboiler uitkomst bieden. Een keukenboiler geeft direct warm water en verbruikt minder energie bij het verwarmen dan uw cv-ketel. Informeer gerust naar praktische oplossingen: er zijn tegenwoordig keukenboilers die achter de vloerplinten worden weggewerkt en dus niet in uw keukenkastje geplaatst hoeven te worden. Dat scheelt ruimte. Daarnaast hebben we in ons assortiment de kokendwaterkranen van Quooker. Hiermee heeft u direct kokend en warmwater in een handomdraai. In onze showroom hebben we een werkende opstelling staan zodat u het het gemak zelf kunt ervaren.

Installatie en leidingen

Wij verzorgen voor u de aanleg van gas-, water-, riool en elektra. Zeker bij het aanbrengen van de benodigde gasleidingen en aanpassingen van bestaande gasleidingen (zowel binnen- als buitenleidingen) staat de veiligheid van u en van onze medewerkers voorop.

Schakel voor het trekken van bedrading, het installeren van een nieuwe meterkast en het aanleggen van verlichting en schakelmateriaal altijd een ervaren elektricien in. Op het gebied van elektra gaat veiligheid immers voor alles. Daarom gebeurt bij Blumer iedere installatie volgens de huidige normen. We hebben een uitgebreid assortiment aan elektramaterialen en kunnen (bijna) alles leveren. Daarmee bent u verzekerd van een optimale veiligheid en kwaliteit

Weet u niet wat voor u de beste oplossing is? Vraag het ons, wij helpen graag. Onze monteur adviseert u dan over mopgelijkheden en kosten.

Contact