Exclusieve partner

Blumer fungeert als exclusieve partner van verschillende topmerken. Op het gebied van installatie geldt dit voor bijvoorbeeld ATAG en Quooker, aan de kant van de electro gaat het om onder meer Miele en Loewe. We kunnen niet alleen leveren uit het volledige assortiment van deze partners, maar kunnen in onze winkel ook demonstraties geven van hun producten: thermostaten en klimaatsystemen van Honeywell, de cv-ketels van ATAG en de kokendwaterkraan van Quooker, de televisies van Loewe en ons speciale Miele Innovation Centre (een van de tien in Nederland).

Honeywell

Honeywell staat voor innovatieve intelligentie in eenvoudig te bedienen producten. Betrouwbaar, duurzaam, energiebesparend én milieuvriendelijk. Blumer heeft een ruime keus aan (radiator)thermostaten van Honeywell.

https://www.kijkvoelbeleef.nl/Honeywell/OverHoneywell

ATAG

ATAG Verwarming Nederland is een gerenommeerde fabrikant en leverancier van hoogwaardige cv-toestellen en zonne-energiesystemen. We hebben diverse modellen ATAG-combiketels in ons assortiment. Dus ongeacht uw woonsituatie en comfortbehoefte is er altijd een ketel die aan uw wensen voldoet.

http://www.atagverwarming.nl/home

Quooker

De Quooker is een kraan die direct kokend water levert. Kraan op het aanrecht, reservoir in het kastje eronder. Een 100% Nederlandse uitvinding die de wereld verovert. U kunt kiezen tussen een kokendwaterkraan met bijpassende mengkraan, of de Quooker Fusion, één kraan voor warm, koud en kokend water. Allebei even veilig.

https://www.quooker.nl/nl