Sanitair en woning

U kunt bij Blumer terecht voor alle producten en diensten voor uw badkamer en toilet. Maar naast regulier sanitair gaat onze service verder. Tegenwoordig willen velen zo lang mogelijk in hun eigen huis blijven wonen. Dat kan vragen om aanpassingen, als u een dagje ouder wordt of te maken hebt met een beperking in uw bewegingsvrijheid. Wij helpen u om prettig en comfortabel te blijven wonen. Ons sanitair en levensloopbestendige oplossingen zijn te zien en uit te proberen in onze showroom. Bovendien nemen wij u voor nog meer mogelijkheden graag mee naar onze partners in de regio. Wij regelen vervolgens de inkoop en installatie.

Sanitair

Als u op zoek bent naar een nieuwe badkamer of een nieuw toilet, helpen wij u van begin tot eind om uw wensen binnen uw budget in vervulling te laten gaan. Ook voor los sanitair bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om douchebakken, baden, wandtoiletten, kranen, wastafels of meer. Al deze producten zijn te zien en te testen in onze showroom.

Levensloopbestendig wonen

Het is voor veel mensen een wens om zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving te blijven wonen, en ook op hogere leeftijd niet te hoeven verhuizen. De oplossingen van Blumer kunnen helpen van uw huis een levensloopbestendige woning te maken. Ook wanneer u als gevolg van een handicap minder goed ter been bent of beperkt bent in uw bewegingsvrijheid, kunnen we eraan bijdragen dat u zelfstandig kunt wonen.

Met dank aan hulpmiddelen als een verhoogd toilet, handgrepen, douc

hezitting, antislipvloer en inloopdouche met lage drempel in plaats van een bad, kunt u langer uw huis blijven wonen. Met een aantal kleine ingrepen kan er al een flinke verbetering gerealiseerd worden. Afhankelijk van uw situatie kunnen we bekijken wat voor u de beste aanpak is.

Wij adviseren u graag over mogelijkheden die voldoen aan uw wensen en die passen binnen uw budget. Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.

Contact

 

Gerelateerde links

https://www.thuiscomfort.nl/home.html

https://ontzorgexperts.nl