Duurzame technieken

Blumer heeft de toekomst van ons milieu en het klimaat hoog in het vaandel staan. U kunt dan ook bij ons terecht voor de toepassing van moderne, duurzame technieken die kunnen worden ingezet voor zowel verwarmen als koelen. Natuurlijk bent u voor meer informatie en voorlichting over deze groene oplossingen eveneens aan het juiste adres bij ons.

Veel duurzame technieken zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voordelig voor u. Gebruikmaken van zon-water-luchtenergie kan helpen om te besparen op uw energiekosten of zelfs klimaatneutraal te wonen. Zonne-energie is gratis, raakt nooit op en is daarmee de groene energiebron bij uitstek. We kunnen u uitgebreid adviseren over zonnepanelen of een zonneboiler, waarmee u voordelig uw tapwatercomfort verhoogt.

Of u kunt kiezen voor een warmtepomp: een energiezuinig systeem dat gebruikmaakt van de warmte die in de aardbodem, lucht of in water is opgeslagen. Een warmtepomp onttrekt warmte aan de omgeving en zet deze om in bruikbare warmte voor het leveren van verwarming en warm tapwater. Een warmtepomp is maatwerk, elke situatie is anders, vraagt ons daarom om advies en hulp bij toepassing van deze systemen.Klik hier voor de warmtepompverkenner

Daarnaast is vloerverwarming een toepassing die niet nieuw, maar wel zeer duurzaam is. Eigenlijk een must om samen met laagtemperatuur systemen te zorgen voor een aangenaam en beter (binnen)klimaat.

Gerelateerd:

https://www.milieucentraal.nl/energie-besparen/energiezuinig-huis/energiezuinig-verwarmen-en-warm-water/warmtepomp-combi-en-hybridewarmtepomp/

https://www.jaga.nl/