Blumer Gendringen. Al meer dan 150 jaar vertrouwd in installatie.

Wij zorgen ervoor dat u tevreden onze winkel verlaat. Dit is onze visie voor nu alweer de vijfde generatie op rij. Ons familiebedrijf is ooit begonnen als hoefsmederij, door Gijsbertus Blumer opgericht in 1860. In de loop der jaren zijn ons dienstenpakket en assortiment fors uitgebreid.

Veel is de afgelopen 150 jaar veranderd, maar we zijn nog altijd te vinden aan de Grotestraat in Gendringen. Als specialist in de Achterhoek zijn wij vertrouwd in installatie. Als installatiebedrijf leveren we ‘ouderwets’ vakwerk naast de modernste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid.

Service betekent voor ons onder meer dat we de tijd nemen voor onze klanten. Een keuze maken kan lastig zijn, daarom geven wij u een eerlijk, duidelijk en persoonlijk advies. Onze ervaren vakmensen hebben zich verdiept in ieder gebruiksdetail van de producten die wij aanbieden en verdiepen zich in uw situatie; zo weet u zeker dat u een product kiest dat aan uw wensen zal voldoen. Daarom ook vinden wij persoonlijk contact zo belangrijk. We kennen onze klanten en hebben voor al uw vragen altijd één aanspreekpunt.

Blumer zorgt ervoor dat uw aankoop bij u thuis wordt bezorgd en geïnstalleerd, op de door u aangewezen plaats. Maar we doen meer: we garanderen een heldere uitleg van de werking van uw nieuwe apparaat. Zo krijgt u op al onze producten niet alleen fabrieksgarantie, maar ook Blumergarantie. De Blumerprijs die u bij ons betaalt, is een faire prijs die wij waarmaken. Dat doen we door de tijd voor u te nemen, zowel bij ons in de winkel als bij u thuis.

Hofleverancier

Blumer mag het predicaat Hofleverancier voeren. Die titel en het en het bijbehorende wapenschild zijn alleen bestemd voor kleine en middelgrote bedrijven met een regionale uitstraling, die minstens 100 jaar bestaan en een onberispelijke reputatie hebben. In Nederland hebben slechts zo’n 450 bedrijven dit voorrecht, dus Blumer draagt dit predicaat met trots.