Blumer Gendringen. Al meer dan 150 jaar vertrouwd in installatie en electro

Wij zorgen ervoor dat u tevreden onze winkel verlaat. Dit is onze visie voor nu alweer de vijfde generatie op rij. Ons familiebedrijf is ooit begonnen als hoefsmederij, door Gijsbertus Blumer opgericht in 1860. In de loop der jaren zijn ons dienstenpakket en assortiment uitgebreid en sinds 2005 hebben we (letterlijk) naast ons installatiebedrijf met winkel ook een electrozaak.

Veel is de afgelopen 150 jaar veranderd, maar we zijn nog altijd te vinden aan de Grotestraat in Gendringen. Als specialist in de Achterhoek zijn wij vertrouwd in installatie en electro. Als installatiebedrijf leveren we ‘ouderwets’ vakwerk naast de modernste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Ook in de electrozaak staan kwaliteit, betrouwbaarheid en service voorop.

Service betekent voor ons onder meer dat we de tijd nemen voor onze klanten. Een keuze maken kan lastig zijn, daarom geven wij u een eerlijk, duidelijk en persoonlijk advies. Onze ervaren vakmensen hebben zich verdiept in ieder gebruiksdetail van de producten die wij aanbieden en verdiepen zich in uw situatie; zo weet u zeker dat u een product kiest dat aan uw wensen zal voldoen. Daarom ook vinden wij persoonlijk contact zo belangrijk. We kennen onze klanten en hebben voor al uw vragen altijd één aanspreekpunt.

Blumer zorgt ervoor dat uw aankoop bij u thuis wordt bezorgd en geïnstalleerd, op de door u aangewezen plaats. Maar we doen meer: we garanderen een heldere uitleg van de werking van uw nieuwe apparaat. Zo krijgt u op al onze producten niet alleen fabrieksgarantie, maar ook Blumergarantie. De Blumerprijs die u bij ons betaalt, is een faire prijs die wij waarmaken. Dat doen we door de tijd voor u te nemen, zowel bij ons in de winkel als bij u thuis.

Al is het in het weekend of vlak voor sluitingstijd; wij doen ons best uw problemen zo snel mogelijk op te lossen. We willen ontzorgen. Het kan bijvoorbeeld zaterdagmiddag zijn als uw televisie het begeeft, dan geven we het liefst à la minute een uitleen-tv mee om u meteen van dienst te kunnen zijn. Voor ons is zulke service heel normaal. We zijn er voor u.

Hofleverancier

Blumer mag het predicaat Hofleverancier voeren. Die titel en het en het bijbehorende wapenschild zijn alleen bestemd voor kleine en middelgrote bedrijven met een regionale uitstraling, die minstens 100 jaar bestaan en een onberispelijke reputatie hebben. In Nederland hebben slechts zo’n 450 bedrijven dit voorrecht, dus Blumer draagt dit predicaat met trots.

Historie

Blumer kent een lange geschiedenis. Het familiebedrijf werd in 1860 opgericht en heeft door de jaren heen een significante groei doorgemaakt. Niet alleen als het gaat om de bedrijfsgrootte, maar zeker ook op het gebied van het assortiment en de dienstverlening. Gijsbertus Blumer begon meer dan anderhalve eeuw geleden met een smidse, later kwam daar loodgieterswerk bij en tegenwoordig is Blumer een allround installatiebedrijf. Onze zaak werd in 2005 uitgebreid met Blumer electro.