Verwarming en klimaat

Een comfortabel leefklimaat wordt grotendeels bepaald door uw cv-ketel. Deze levert snel en voldoende warm water, ook in de winter. Daarnaast zorgen radiatoren voor de meeste woonwarmte. Ook vloerverwarming is een mogelijkheid, die verschillende voordelen biedt. Naast deze oplossingen leveren wij thermostaten. Uiteraard hebben we als specialist verschillende slimme thermostaten in ons assortiment.

Cv-ketels

Voor een betrouwbare centrale verwarming is een goede ketel een vereiste. De cv-ketels die Blumer levert, zorgen voor comfort en een prettig leefklimaat in uw woning: ze leveren snel en voldoende warm water, ook bij winterse als het milieu. Wij leveren alle merken cv-ketels. Bij merken als ATAG en Daalderop verstrekken wij zelfs tot 15 jaar garantie.

Radiatoren

De radiator vormt een belangrijk onderdeel van uw verwarmingsinstallatie. Een radiator geeft niet alleen warmte af, maar is tevens een blikvanger in uw woning. Radiatoren zijn verkrijgbaar in veel verschillende varianten, met volop keuze op het gebied van vorm en mogelijkheden. Wij leveren en installeren zowel standaardradiatoren als designradiatoren. Kom gerust naar onze showroom voor een goede vergelijking met deskundig advies.

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een optie die kan worden gekozen naast of in plaats van radiatoren. De warmte van vloerverwarming voelt comfortabel, er is minder luchtcirculatie en de ruimtes worden gelijkmatiger verwarmd. Verder is vloerverwarming energiezuinig, doordat de warmte vanaf de grond komt. Dus kan de thermostaat lager voor dezelfde temperatuur. Bovendien is vloerverwarming onzichtbaar; ideaal voor wie geen radiatoren in het zicht wil.

Thermostaten

Iedere dag bepaalt u met een thermostaat zelf op welk tijdstip u welke temperatuur wilt. Zo kunt u instellen dat uw huis een kwartier voor het opstaan en ’s avonds voor u thuiskomt alvast behaaglijk opgewarmd wordt. Voor nog meer gemak en controle is er de slimme thermostaat. Hiermee kunt u via een gebruiksvriendelijke app voor tablet en smartphone vanaf elke willekeurige locatie de temperatuur in huis sturen. Uiteraard helpen wij u bij het instellen.

Uw persoonlijke omgeving is van enorm belang bij de selectie van de juiste apparatuur. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Contact