Installatie

Blumer is een professioneel allround installatiebedrijf met een jarenlange ervaring. De klusser die op zoek is naar materialen kan bij ons terecht, maar ook de klant die volledig ontzorgd wil worden is bij Blumer aan het juiste adres. We bieden advies, montage, service en onderhoud. Van een complete cv-installatie tot het kleinste schroefje. In onze showroom laten we u graag alle mogelijkheden zien.

Service en onderhoud

U kunt bij Blumer een service- of onderhoudscontract afsluiten, met een 24 uurs-storingsdienst en een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Natuurlijk staan we ook zonder contract zeven dagen per week voor u klaar.

Verwarming en klimaat

We leveren en installeren uw cv-ketel, die zorgt voor een comfortabel leefklimaat en een aangename temperatuur in uw huis. Daarnaast hebben we radiatoren, vloerverwarming en slimme thermostaten in ons assortiment.

Sanitair, woningaanpassing en mindervalide

Blumer biedt alle producten en materialen aan voor uw badkamer en toilet. Daarnaast helpen we u met aanpassingen in huis als u mindervalide bent of om uw woning levensloopbestendig te maken.

Zinkwerk en dakwerk

Zink- en dakwerk is een specialisme van ons. Een ambacht dat het vakmanschap vereist waarover onze monteurs beschikken. We repareren of vernieuwen zinken goten en voeren dakinspecties voor u uit.

Loodgieterswerk en elektra

Blumer verzorgt de aanleg van gas- en waterleidingen en staat dag en nacht voor u klaar om een lekkage of verstopping van het riool te verhelpen. Ook de benodigde elektra regelen we voor u.

Duurzame technieken

We blijven continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen de modernste technieken toepassen. Met zonneboilers, warmtepompen en zonnepanelen helpen wij u ook aan een duurzame toekomst.

Exclusieve partner

Blumer kan alle gewenste merken leveren. We fungeren bovendien als exclusieve partner van Honeywell (thermostaten en klimaatsystemen), ATAG (cv-ketels) en Quooker (kokendwaterkranen). In onze showroom geven we graag een demonstratie.

Contact