Service en onderhoud

Om eventuele storingen te voorkomen of snel te verhelpen, is het mogelijk om bij Blumer een service- of onderhoudscontract af te sluiten. Met een voordelig onderhoudscontract maakt u gebruik van onze 24 uurs-storingsdienst en komen wij periodiek langs voor een onderhoudsbeurt aan uw cv-ketel. Ook zonder contract kunt u contact met ons opnemen. U hebt het nooit lang te warm of te koud.

Storing cv-ketel

Wij begrijpen dat u bij een storing direct geholpen wilt worden. Daarom is onze installateur gegarandeerd binnen 12 uur ter plaatse. Door onze jarenlange ervaring en actuele productkennis kunnen wij vaak zorgen voor een snelle reparatie. Wat u eventueel zelf al kunt controleren:

– Staat de thermostaat hoog genoeg ingesteld?
– Zijn de batterijen van de thermostaat nog voldoende?
– Zijn er geen zekeringen doorgeslagen en staat er stroom op het stopcontact van de ketel?
– Is er voldoende water (tussen de 1 en 2 bar) in de installatie? (bekijk hieronder een filmpje over bijvullen)
– Helpt de resetknop niet dan kunt u de stekker van het toestel eruit en erin doen.

Achterhoek Service

Als de storing blijft, kunt u ons altijd bellen. Houd dan de storingscode bij de hand en bel ons, ook buiten kantooruren, op 0315-681473. Wij zorgen voor een snelle en deskundige afhandeling.

Onderhoudscontract

Met behulp van een onderhoudscontract kunnen wij garanderen dat u snel geholpen wordt bij een storing aan uw cv-ketel. Bovendien krijgt uw cv-ketel regelmatig een onderhoudsbeurt. Wij werken samen met Abel&Co, een landelijk netwerk van serviceorganisaties. U kunt kiezen uit drie soorten contracten:

Abel&co Onderhoud

Abel&co Service Plus

Abel&co All in

Contact