Radson Ulow-E2, de eerste radiator op ultra lage temperatuur

21-09-2018

Klaar voor de toekomst

De bouwers en verbouwers van vandaag willen snel en flexibel kunnen verwarmen, liefst op een zo laag mogelijke watertemperatuur en zo energie-efficiënt mogelijk. De nieuwe Ulow-E2 van Radson is de eerste radiator die werkt op dezelfde lage watertemperatuur als vloerverwarming (35°). Dé ultieme duurzame warmteoplossing.

Compatibel met de warmtepomp

Elke ochtend een heerlijk warme badkamer. Snel een aangename bureauruimte als je nog wat dossiers wilt afwerken. Meteen een graadje hoger in de living als je verkouden bent. Als bouwer of verbouwer van vandaag wil je warmte op elk moment. Je wil snel en flexibel kunnen verwarmen tot een aangepaste temperatuur in iedere ruimte. En als het even kan op een zo laag mogelijke watertemperatuur en zo energie-efficiënt mogelijk.

De intrede van de warmtepomp zorgde voor een duurzame warmteoplossing. Maar tot op vandaag was het niet evident om gewone lage temperatuurradiatoren aan te sluiten op een warmtepomp zonder een ingewikkelde installatie.

Daarom komt Radson nu met de eerste radiator op ultra lage temperatuur, die compatibel is met de warmtepomp. Een installatie zonder gedoe, want de Ulow-E2 werkt gewoon op dezelfde lage watertemperatuur als vloerverwarming voor een echt duurzame warmteoplossing. En hij is ook nog eens makkelijk in gebruik.

Slimme technologie, makkelijk in gebruik

De Ulow-E2 heeft een uiterst gebruiksvriendelijke touchpad. Je hoeft enkel maar het gewenste warmtecomfort in te stellen, en het systeem past zichzelf automatisch aan. De Ulow-E2 is een moderne witte radiator die past in elk interieur, van hedendaags tot landelijk. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat deze in elke ruimte past.