150 jaar vertrouwd in electro en installatie

150 jaar vertrouwd in electro en installatie

 • sanitair.png
 • grohe.png
 • dak.png
 • slider0.png
 • vloerverwarming.png
 • cv.png
 • ambassadeur.png
 • slider2.png
 • electra.png
 • radiator.png
 • slider3.png
 • slider1.png

Nieuwe naam voor GasNed

Blumer Installatie is al lange tijd aangesloten bij GasNed. Deze nationale serviceorganisatie voor installateurs helpt ons om u beter van dienst te zijn. Zo kunnen wij ons volledig richten op het vakkundige installatiewerk waar u op rekent.

De naam GasNed dekte echter de lading niet meer. Het deed bijvoorbeeld te veel denken aan een gasleidingmaatschappij. Ook de verdere uitbreiding van het producten- en dienstenpakket en de evolutie binnen de branche zorgden ervoor dat ‘GasNed’ niet meer bij ons paste. Vandaar dat we overstappen op de naam Abel&co.    

De naam Abel&co past perfect bij onze organisatie. We zijn oer-Hollands, sterk, persoonlijk en betrouwbaar: precies wat je bij de naam Abel verwacht. De toevoeging ‘Abel&co’ refereert aan de 240 aangesloten installatiebedrijf die ons bedrijf een lokale focus en binding geven. Heeft u vragen over de verschillende installatieproducten die we aanbieden? In de Abel&co kennisbank vind je antwoord op meer dan honderd vragen Voor als u een oplossing zoekt, je wilt oriënteren of gewoonweg meer wilt weten.

   

Je kunt de nieuwe website van Abel&co bekijken via www.abelenco.nl. We zijn er trots op om deel uit te maken van zo’n sterk collectief van installateurs. Bij vragen kun je altijd contact opnemen met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

AbelenCo-kleur

 

 

 

ATAG One thermostaat

ATAG One, de slimme thermostaat, die met u meedenkt én vooruitkijkt.
Eenvoudig in te stellen en op afstand via smartphone en/of tablet te bedienen! ATAG One stelt de eindgebruiker centraal, waarbij het mogelijk is om via de thermostaat eenvoudig in contact te komen met de installateur. Bijvoorbeeld bij onderhoud en storingsmeldingen. Comfortverhogend en gebruiksvriendelijk.

 

 

 

Evohome van Honeywell

Creëer de perfecte comfortzone met evohome

Meer controle
evohome
biedt de overtreffende trap op het gebied van controle. Door middel van het overzichtelijke bedienpaneel of de HR92 radiatorregelaar(s) kan de verwarming per ruimte apart worden geregeld. Daarnaast kan elke kamer ook op afstand individueel worden ingesteld via de gebruiksvriendelijke app voor tablets en smartphones. Zo kan de gebruiker zijn comfort regelen op het werk, in een restaurant of gewoon thuis op de bank. De app is verkrijgbaar voor IOS en Android.

Meer comfort
evohome
combineert een reeks slimme technologieën, waardoor het comfort in een woning eenvoudig te optimaliseren is. Bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat de studeerkamer aangenaam warm blijft als de open haard in de woonkamer brandt. evohome is bovendien ideaal wanneer men een kantoorruimte, salon of praktijk aan huis heeft, die alleen bij gebruik verwarmd moet zijn. Maar ook voor multifunctionele locaties als clubgebouwen, buurthuizen of kleine kantoorpanden biedt evohome de perfecte oplossing. Aan de hand van de verschillen­ de gebruikerseisen kan voor iedere ruimte snel en eenvoudig de gewenste temperatuur worden ingesteld.

Minder energie
De gemiddelde energierekening bestaat voor 75% uit kosten voor verwarming en warm water. evohome gaat energieverspil­ ling tegen doordat het gebruikers in staat stelt de woning op te delen in zones. Zo is de warmte in elke ruimte individueel te regelen voor maximaal comfort en efficiënt energiegebruik. De zoneregeling weet wanneer er ergens een raam open staat en past hier de verwarmingsinstelling op aan. Daarnaast is evohome in staat om te leren hoe het huis opwarmt en afkoelt en het stookgedrag hierop aan te passen. Dus of een bewoner nu thuis werkt of een avond weg is: evohome biedt altijd de kans om energie te besparen.

 

Kom langs in onze showroom voor meer informatie over evohome van Honeywell.